Zo lang we social distancing in acht moeten nemen, geef ik de lessen ‘Blij Bevallen met hypnobirthingonline. Zie verder onder Shop voor de mogelijkheden.

 

Zwangerschapsyoga

De zwangerschapsyoga lessen worden gegeven in een kleine groep met persoonlijke begeleiding.

De wekelijkse zwangerschapsyoga lessen met bijbehorende audiobestanden zijn onderdeel van de training Blij Bevallen. De kosten bedragen voor 10 uur les €200. Mocht je eerder bevallen, dan kun je de nog resterende lessen gebruiken om deel te nemen aan de reguliere yogalessen.

Ben je circa 30 weken zwanger, dan bestaat er de mogelijkeid om 4 lessen zwangerschapsyoga met bijbehorende audiobestanden te volgen voor €100.

Wil je eerst kijken of zwangerschapsyoga iets voor jou is, een betaalde proefles behoort altijd tot de mogelijkheden. Mocht je vervolgens willen deelnemen aan de lessen dan wordt het bedrag verrekend.

Voor de deelnemers van zwangerschapsyoga bestaat de mogelijkheid van een hypnose-sessie van circa 2 uur om blokkades op te ruimen voor een speciale prijs van €90.

Tweedaagse training

Ik bied ook tweedaagse trainingen Blij Bevallen met hypnobirthing & yoga aan voor zwangeren met partner. Nadere informatie over deze training vind je onder Hypnobirthing.

De groepstraining start bij 2 zwangeren, met of zonder partner. Alle deelnemers worden persoonlijk begeleid. De kosten van de investering in de training, inclusief cursusmateriaal in de vorm van Mp3 bestanden voor dagelijkse beoefening, videobegeleiding en scripts, bedragen voor 2 deelnemers  €360 / 3 deelnemers €295 /  4 en meer deelnemers voor €265. De cursus wordt gegeven in de vorm van een 2-daagse cursus, in totaal 10 lesuren. Een extra aanvullende hypnosesessie om blokkades op te ruimen kost €90.

Vaak kun je de kosten van een zwangerschapscursus declareren bij je zorgverzekeraar.

Opfriscursus ‘Blij Bevallen’

Een opfriscursus op maat voor jou en jouw partner is ook mogelijk. Prijs op aanvraag.

Privéles 

Geef je de voorkeur aan een op maat gemaakte privéles ‘Blij Bevallen’, dan is dit mogelijk. Het gaat om in totaal 8 uur les, inclusief cursusmaterialen, zoals Mp3 bestanden, scripts en 1op1 hypnosesessie. Prijs op aanvraag.

Partnerles

Gedurende drie uur worden jij en jouw partner op speelse, inhoudelijke en effectieve wijze voorbereid op jullie bevalling. Deze les vormt een aanvulling op de online les Blij Bevallen met hypnobirthing & yoga. Social distancing wordt tijdens de les in acht genomen.

Winkelmand

Producten