Even voorstellen

In 1998 richtte ik mijn eigen yogapraktijk op. Daaronder vallen nu Yoga Happiness voor reguliere yogalessen  en de training Blij Bevallen voor zwangeren. Sinds 2003 geef ik zwangerschapsyoga en hypnobirthing. Mijn werk is goed bekend bij de verloskundigenpraktijken in de omgeving en bij het Gelre ziekenhuis in Zutphen.

De training “Blij Bevallen” is het resultaat van honderden oefenuren met zwangeren. Mijn eigen jarenlange ervaring met yoga en hypnosetrainingen en het steeds opnieuw toetsen en toepassen van nieuwe neurowetenschappelijke kennis vormen de basis. Daarmee krijgen we een steeds betere inkijk in de processen die zich in ons brein afspelen. Dit maakt het mogelijk om met zelfhypnose de processen in het lichaam te beïnvloeden en de gewenste biofeedback te creëren.

Het is mijn droom dat je jouw zwangerschap en de voorbereiding op je bevalling gaat herinneren als een hele mooie en verrijkende periode in je leven. Dat jij en jouw partner ontspannen en blij de bevalling ervaren, zodat je in alle rust en balans je je aan ouderschap kunt overgeven. Adem is Leven. Het maakt je vrij van belemmeringen. Het geeft je kracht om door te gaan. Het maakt het loslaten makkelijk. Het brengt rust en inzicht in alle fases van je leven.

Dus ben je zwanger en heb je interesse, neem dan contact met me op. Ik verheug me er op.