Zo lang we social distancing in acht moeten nemen, geef ik de lessen ‘Blij Bevallen met hypnobirthingonline. Zie verder onder Shop voor de mogelijkheden.

Yoga voor de bevalling

Ik raad je aan om aan de wekelijkse zwangerschapsyoga lessen deel te nemen vanaf ongeveer 20 weken zwangerschap. Basis hypnobirthing technieken zijn in de zwangerschapslessen geintegreerd.

Gedurende je zwangerschap leer je met yoga de juiste ademhalingstechnieken voor ontspanning en krachtopbouw van je spieren. Hypnobirthing leert jou visualisaties en zelfhypnose toe te passen. Dit wordt in de hypnobirthing training verdiept. Zo wordt een vrije en blije geboorte van je kindje gefaciliteerd.

Zwangerschapsyoga is erop gericht de grootte en de kracht van je spierweefsel te vergroten. Tegelijkertijd wordt de bloedsomloop beter. Bijgevolg zijn de spieren in het gebied van het perineum elastisch genoeg om het hoofdje van je baby door te laten. Daardoor zal er sprake zijn van minimale schade aan het spierweefsel, omdat er voldoende zuurstof en voedingsstoffen voorhanden zijn. Door de spieren voor de bevalling te oefenen weet je beter hoe je ze moet gebruiken. Immers, je hebt de oefeningen al geleerd voordat de vaginale opening wordt uitgerekt. Het herstel na de bevalling verloopt sneller als de spieren sterk en niet uitgerekt zijn / Elizabeth Noble

Ben je geinteresseerd in zwangerschapsyoga neem dan contact met me op.

zwangerschapsyoga in Brummen e.o.
De wekelijkse zwangerschapsyoga wordt gegeven op donderdagavond van 19.00-20.00 uur in Brummen, Meengatstraat 25, een mooie ruime oefenzaal in een rustige omgeving. Prijs 2020: 10 uur les voor €200,-. Incl. audio bestanden om thuis te kunnen oefenen en persoonlijke begeleiding.

Schrijf je bij zwangerschap op tijd in, bij minimaal 4 deelnemers starten wij een groep.